Beter lezen, leren en werken met Dyslexie

Dyslexie font is een lettertype speciaal ontwikkeld voor mensen met dyslexie. Met een aantal innovatieve producten (maken we de weg door het digitale letterlandschap begaanbaar voor iedereen. )

Probeer het nu één maand GRATIS

LETTERTYPE Dyslexie

Voor het ontwerp van het lettertype zijn alle regels van typografie overboord gegooid. In plaats daarvan vormen leesbaarheid en kenmerken van dyslexie de basis van het ontwerp. Het resultaat? Een revolutionair lettertype dat dankzij de unieke karakters iedereen in staat stelt zijn of haar volle potentie te benutten.

Dyslexie PRODUCTEN

Na de ontwikkeling van het unieke Dyslexie font hebben we niet stil gezeten – en zijn dat voorlopig ook niet van plan. Met een gloed nieuwe Dyslexia Office, Document Converter, Chrome Extensie en nog veel meer kan iedereen het Dyslexie font overal eenvoudig gebruiken. Benieuwd naar al onze producten?

Bekijk al onze producten ->

VOOR WIE

 

Over ons

Grafisch ontwerper Christian Boer heeft zelf dyslexie en het Dyslexie font ontworpen als afstudeerproject. Sindsdien is er ongelooflijk veel gebeurd. Neem een kijkje in de wereld van dyslexie en Dyslexie font.

DYSLEXIE INFO

Tools zijn onmisbaar en vormen een uitkomst, maar duurzame vooruitgang begint bij kennis, begrip en erkenning. Wij zetten ons in om het bewustzijn omtrent dyslexie te vergroten en meer kennis te delen - ook daar waar dyslexie nog relatief onbekend is.